Actief meedenken en -bewegen met de inwoners van Oldenzaal

Oldenzaal wordt ook wel de glimlach van Twente genoemd. En dat is niet voor niets: onze bruisende en bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt wonen, leven én werken.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, samenwerking

Een vooruitstrevende werkgever waar vertrouwen en vrijheid belangrijke fundamenten zijn: dat is onze gemeente. Onze circa 1.800 medewerkers krijgen de ruimte het beste te doen voor onze stad en haar inwoners. Ook zijn we er mét iedereen vóór iedereen; bij ons kun je jezelf zijn en met jouw kwaliteiten het beste doen voor Enschede. Daarnaast zijn we een organisatie met veel takken van sport. Dat biedt veel loopbaanmogelijkheden voor wie dat wil. Wat we onze medewerkers nog meer te bieden hebben? Duurzame vervoersmiddelen en de ruimte om werk en privé in balans te houden en qua arbeidsvoorwaarden ook zelf keuzes te maken.

Bijdragen aan geluk

Werken bij de gemeente Oldenzaal betekent werken in een dynamische omgeving.

Alles wat we doen en laten, draagt bij aan het geluk van onze inwoners. We krijgen de komende jaren steeds meer te maken met grote veranderingen en complexere vraagstukken, van vergrijzing tot technologie en taken die vanuit het Rijk aan ons worden overgedragen. Bovendien gaan we van een overheid die alles regelt naar een overheid die ruimte biedt voor initiatieven van buiten. Als je bij ons aan de slag gaat, sta je dan ook midden in de samenleving, waarbij je actief meedenkt en -beweegt met inwoners, klanten en partners.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Oldenzaal? Meld je aan voor een Job Alert!